Dibuix i pintura per a tots els nivells
Professor/a Kim Perevalsky
Organitza Entre Línies SL
Aquest curs està dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre dibuix i pintura, el professor s'adaptarà a l’alumnat i treballarà segons el seu nivell. Segons aquests coneixements es poden treballar les següents tècniques: Nivell inicial: Curs de pintura i dibuix adreçat a persones que no tenen coneixements previs de la tècnica pictòrica. Aprendran les bases tècniques per poder realitzar treballs artístics de dibuix, pintura a l’oli, acrílic i aquarel·la. Treballant la tècnica de la composició, l’aprenentatge de les propietats i possibilitats dels colors, capes i transparències. Ajudant a cada alumne en la introducció al treball amb nous materials, textures i tècniques contemporànies, potenciant la realització d’obres pròpies, segons temes i projectes escollits per l’alumnat, amb la direcció i seguiment constant del professor. Nivell avançat: Curs de pintura i dibuix adreçat a persones que ja tenen alguna noció sobre la tècnica pictòrica en les seves diverses vessants (oli, acrílic, aquarel·la). Aprendrem a desenvolupar un treball artístic aprofundint en diferents recursos tècnics i habilitats individuals. Potenciant la realització d’obres pròpies, segons temes i projectes escollits per l’alumnat i amb la direcció i seguiment constant del professor.

Detalls del curs

Espai
Centre Cívic de Sant Narcís
Edat
Tots els públics
Durada del curs
01/10/21 - 17/06/22
Fi data d'inscripció
27/08/2021
Preu
104.00 €
Com arribar-hi

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes