Batxillerat artístic
Professor/a Els que marqui el centre
Organitza Entre Línies SL
El currículum del batxillerat d'arts consta d'una part comuna (les matèries comunes) i una part diversificada (la matèria comuna d'opció, les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca). A més, els alumnes tenen assignada una hora setmanal de tutoria. En la modalitat d'arts, la matèria comuna d'opció és història i fonaments de les arts. En la part diversificada, l'alumne ha de cursar tres o quatre matèries de modalitat, una d'elles la d'opció obligatòria. Si n'ha cursat només tres, per completar el currículum, l'alumne pot triar una matèria d'una altra modalitat o bé dues matèries específiques. Per accedir per primera vegada en un centre sufragat amb fons públics per cursar batxillerat cal presentar un imprès de sol·licitud de preinscripció en el termini fixat. També s'ha de presentar la sol·licitud per poder accedir al batxillerat de la modalitat d'arts o a qualsevol modalitat de batxillerat si s'està cursant o s'ha cursat un cicle formatiu, encara que s'imparteixi en el mateix centre o aula on s'està matriculat o matriculada. Aquest estudi és gratuït en els centres dependents del Departament d'Ensenyament. Per a la resta de centres, consulteu l'import en el centre corresponent.

Detalls del curs

Espai
Centre Cultural La Mercè
Edat
Joves
Durada del curs
13/09/21 - 21/06/22
Fi data d'inscripció
28/08/2021
Com arribar-hi

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes