Ceràmica creativa per a tots els nivells
Professor/a Montse Seró
Organitza Entre Línies SL
En aquest curs pot participar tothom que vulgui aprendre ceràmica, la professora s'adaptarà a cada alumne adaptant-se als coneixements previs que tingui. Segons aquests coneixements es poden treballar les següents tècniques: Nivell inicial: conèixer el procés ceràmic i experimentar amb el fang a partir de les tècniques bàsiques com planxes, xurros, motlles, iniciació al torn, engalbes, esmalts, decoracions i potenciar la part artística i creativa. Nivell avançat: investigació d’esmalts de baixa, d’esmalt de gres i de raku, cristal·litzacions, treballs amb gres i porcellana, perfeccionament de torn, cuites de raku, tècniques decoratives, ceràmica utilitària o ceràmica artística, entre d’altres.

Detalls del curs

Espai
Centre Cívic de Sant Narcís
Edat
Tots els públics
Durada del curs
01/10/21 - 17/06/22
Fi data d'inscripció
27/08/2021
Preu
108.00 €
Com arribar-hi

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes