Taller Paisatges Improvisats
Professor/a Maria Mora i Guillem Rodri
Organitza Entre Línies SL
Intensiu de dansa improvisació amb música en viu per a persones adultes, dirigit a tots els nivells amb un mínim d’experiència bàsica en dansa. Improvisació és la capacitat de desenvolupar un discurs que dialoga entre la inquietud creativa de l’individu i la mateixa dansa en curs. En el procés d’improvisació es desenvolupa l’escolta, la presa de decisions, l'obertura i l'acceptació del que ocorre. Improvisar és surfejar en el procés creatiu que neix i es desenvolupa en l’instant. Treballarem per a arribar a un estat corporal disponible i perceptiu per a dur a terme el nostre procés compositiu. Un viatge per descobrir les característiques de la nostra dansa i aprofundir-hi. Treballarem el nostre solo i la dansa en grup, a nivell grupal donant suport al treballant comú tot respectant l’individual. Tindrem el plaer de treballar amb música en viu, i d’investigar en la relació entre música i dansa, entre so i moviment construint juntes paisatges improvisats."

Detalls del curs

Espai
La Marfà. Centre de Creació Musical
Edat
Adults
Durada del curs
25/09/21 - 26/09/21
Fi data d'inscripció
24/09/2021
Preu
50.00 €
Com arribar-hi

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes