La comunitat creativa de Girona

Coneix la Mediateca: un punt de trobada en línia per al visionament de continguts multimèdia amb pel·lícules, arts visual, audiovisuals, exposicions i emissions en directe
Segueix-nos a les xarxes socials!

La comunitat creativa de Girona

Girona Crea és un espai de trobada i de posada en valor del teixit creatiu de Girona i el seu entorn.

Una  plataforma de divulgació dels processos creatius, dels professionals i equipaments que col·laboren i acompanyen en aquests processos, així com dels públics que participen activament del fet creatiu.

Un entorn de treball en xarxa, de suport i interrelació entre les persones que formen la comunitat creativa.

Una marca que visibilitza i dona identitat al teixit creatiu de Girona i el seu entorn.

Vols formar part de la comunitat?

Per formar part de Girona Crea has de ser un professional, empresa, entitat o administració que treballi en el sector cultural i creatiu a Girona i al seu entorn.
Avantatges de formar part de la comunitat Girona Crea
Podràs publicar les teves activitats culturals a l'Agenda de Girona Cultura, els tallers i cursos al web de Formació artística, els recursos per a professionals al web de Creació o penjar vídeos a la Mediateca. Podràs publicar informació del teu equipament als diferents webs i utilitzar l'agenda de programació per evitar l'encavalcament d'activitats dirigides al mateix públic. També podràs publicar informacions d'interès i xatejar amb la resta de membres de la comunitat cultural i creativa.
La comunitat professional
Al directori d'aquesta web podràs descobrir els i les professionals del teixit cultural i creatiu que formen part de la comunitat.
Actualitat professional
Notícia 2

Descripció notícia 2

Notícia 3

Descripció notícia 3

Vols estar al dia de l'activitat professional?

Si vols rebre informació i estar al dia de l'actualitat professional de Girona i el seu entorn, registra't i subscriu-te al nostre butlletí.

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes