FOTOGRAFIA AVANÇADA
Professor/a Jordi Ribot
Organitza Entre Línies SL
Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que hagin fet el curs de fotografia bàsica o demostrin tenir el nivell requerit (per poder valorar el nivell, en alumnes que ja tinguin experiència, caldrà portar 10 fotografies sobre un tema concret). El curs de fotografia avançada està dividit en diversos blocs: Edició de fotografies: Aprendre a editar les fotografies amb Photoshop i Lightroom. Treballar amb l’arxiu RAW i el Càmera RAW. Il·luminació bàsica: Aprendre l’esquema bàsic d’il·luminació i fer sessions pràctiques. Il·luminació de producte: Treballar productes específics per la seva promoció. El Retrat: Aprendre a fotografiar les persones des del punt de vista formal i psicològic. Model: Treballar la fotografia amb model, per roba i complements. El Nu: La fotografia de nu, buscar les formes i les textures de la pell amb la finalitat d’explorar els elements simbòlics i abstractes del cos humà.

Detalls del curs

Espai
Centre Cultural La Mercè
Edat
Durada del curs
01/10/21 - 17/06/22
Fi data d'inscripció
27/08/2021
Preu
104.00 €
Com arribar-hi

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes